Ledarutveckling_header

Personligt och praktiskt stöd för dig som ledare

Personligt ledarstöd för självklara ledare

Ett personligt ledarstöd för dig som vill få hjälp att bli den självklara ledare du kan vara. Det här är för dig som vill göra skillnad på riktigt och bidra till en bättre värld, och som är redo att ta nästa steg. 

Med Ledarstöd för Självklara ledare får du nio coachningstimmar per halvår (i snitt 1,5 timme per månad) samt stöd via mejl och en helt privat FB-grupp däremellan, allt just nu för bara 1 500 kr per månad*.  Är du intresserad av att utvecklas tillsammans med mig är det här en riktigt bra möjlighet.

 

* Erbjudandet gäller i begränsat antal. Pris exkl. moms. Resekostnader kan tillkomma. 

 

the ladder of success

Praktiskt ledarstöd för ledare inom kommunal verksamhet

Group of smiling women attending a training. Focus on the female teacher's hand.

För dig som är ledare inom kommunal verksamhet har jag tagit fram ett helt unikt och mycket praktiskt ledarstöd.  

I grundpaketet ingår 2 timmars praktiskt ledarstöd per månad. Du kan använda timmarna till att få praktisk hjälp med i princip vad som helst som du behöver få gjort, men inte hinner göra själv. Du kan också använda mig som coach eller bollplank eller varför inte ta skrivhjälp om du behöver få fram material och underlag för beslut? Du får tillgång till ett mycket kvalificerat och praktiskt ledarstöd för bara 2 000 kr per månad*. 

Utöver timmarna som ingår kan du enkelt avropa mer när du behöver. Pris för detta är just nu 1 195 kr per timme*. Du som vill garantera din tillgång till stöd kan teckna Guldpaketet och få totalt 10 timmar med garanterad leverans inom en vecka från avrop*. Erbjudandet är anpassat till upphandlingsregler enligt LOU.

* Erbjudandet gäller i begränsat antal. Pris exkl. moms. Resekostnader kan tillkomma. 

DU FÅR HJÄLP MED DET DU BEHÖVER

 • Praktiskt arbete, i princip allt du som ledare behöver göra men inte hinner med. 
 • Skrivtjänster – rapporter, beslutsunderlag etc.
 • Projektansökningar. 
 • Projektstöd, process- och projektledning.
 • Behovs- och nulägesanalyser.
 • Utredningar och beslutsunderlag.
 • Struktur, kvalitetsarbete och effektivare arbetssätt.
 • Medarbetarutveckling – föreläsningar, workshops och skräddarsydd utbildning. 
 • Grupputveckling och ledningsgruppsutveckling. 
 • Bollplank, rådgivning och mentorskap.
 • Ledningsuppdrag – jag kan gå in som tf. under tiden du rekryterar eller om någon av dina medarbetare är tillfälligt frånvarande. 
 • Ledarcoachning och personlig utveckling.

BLI KLAR GARANTI

Bli klar® garantin garanterar dig återkoppling inom 24 timmar, påbörjat uppdrag inom 4 arbetsdagar och en leverans som är både snabb och av hög kvalitet. 

Så här tycker några av mina kunder

”Anna är ett fantastiskt stöd. Hon är kompetent och lyhörd inför verksamhetens behov, mycket strukturerad och förmår att ta även obekväma frågor.” 

”Anna är mycket kunnig, professionell och lätt att jobba med. Hon är tillgänglig och svarar fort både på telefon och mejl, ger raka svar och kommer med goda råd.” 

”Anna är engagerad, positiv och kompetent och levererar kvalitet i alla lägen.”

”Anna har bidragit med ett mycket bra projektledarstöd i kritiska projekt. Hon är noggrann, ansvarsfull, snabb och effektiv.” 

”Anna är professionell och personlig i en mycket bra kombination. Uppdragen levereras alltid i rätt tid och kommunikationen fungerar mycket bra.” 

”Anna är mycket kompetent och leveranssäker. Hon tar alltid sina uppdrag på fullt allvar. Jag uppskattar särskilt hennes ödmjukhet och förmåga att se saker ur olika perspektiv.”

”Anna är otroligt lyhörd och anpassningsbar och har en imponerande fingertoppskänsla. Det som utlovas levereras alltid. Jag uppskattar särskilt hennes sätt att läsa av situationer och gruppdynamik. Hon har en fantastisk förmåga att få människor att känna sig sedda och hörda och hon levererar alltid.”

bok-bild-Bliklar

 

Bli klar® – boken, ledarutvecklingsprogrammet Självklar ledare och Ledarstöd bygger på konceptet Bli klar®. Genom att utveckla dina unika förmågor och ditt förhållningssätt, och göra rätt saker på ett bra sätt, kan du frigöra stora mängder energi och kraft. Energi och kraft som du kan använda till att göra och vara ännu bättre, för dig själv och för andra. Med din längtan och inre drivkraft som motor kan du skapa ett liv som ger dig det du vill ha samtidigt som du hjälper andra och bidrar till en bättre värld.

KONTAKTA MIG SÅ HITTAR VI ETT UPPLÄGG

Du som känner dig redo att ta nästa steg och vill ha min hjälp. Hör av dig så hittar vi ett upplägg som passar.
 

Din guide på utvecklingsresan

Anna Lundqvist är civilingenjör och internationellt certifierad ICC coach med 25 års erfarenhet av ledarskap och utbildning. Hon har också flertalet ledarutbildningar i bagaget: UGL, coachande ledarskap, hållbart ledarskap, kommunikativt ledarskap, hälsofrämjande ledarskap och den holistiska ledarutbildningen Graceful leadership.

Anna brinner för hälsofrågor och är diplomerad ayurvedisk hälsovägledare, hälsoinspiratör, träningsinstruktör, reikimaster, yinyogainstruktör och certifierad andningsinstruktör. Att skapa långsiktig hållbarhet och optimal balans mellan resultat och hälsa är en viktig grund för hennes arbete.

Anna guidar dig genom din utvecklingsresa på ett kompetent och lyhört sätt.

”Jag brinner för att hjälpa människor och organisationer att göra bättre och må bättre. Att bidra till en bättre värld helt enkelt.”

BLI KLAR
COMPLETE CONSULTING SWEDEN AB
Postadress: Björkgatan 43 • 973 31 Luleå
Telefon: 070-261 62 81
E-post: anna@bliklar.nu

Org. nr. 559046-2460    Bg 5071-2934    Godkänd för F-skatt

Copyright © 2021 Complete Consulting Sweden AB, All Rights Reserved

Bli klar – få rätt saker gjorda och mer energi.

Få tips och konkreta verktyg kostnadsfritt!

Vill du ha?

 • Mer energi & arbetsglädje
 • Bra struktur & mer tid till det viktiga
 • Färre saker hängande i luften
 • Mindre stress & mer inspiration

Fyll i din e-post och få det kostnadsfria värdebrevet med tips och verktyg från metoden Bli klar™ direkt i din brevlåda.

Genom att uppge min e-postadress samtycker jag till att Complete Consulting får behandla mina uppgifter i enlighet med min förfrågan.