Ledarutveckling_header

Vill du utveckla dina superkrafter och bli den bästa versionen av dig själv?

Känns dagarna som en konstant kamp mot klockan?

Ett ständigt flöde av hinder och problem?

Undrar du om det finns ett klokare sätt?

Vill göra mer gott och må gott? Få mer frihet, och framgång. 

Känna att dina vingar bär. 

Bli den ledare du kan vara – för en hållbar framtid!Det är dags nu. Världen behöver fler ledare som Du.

Du har kommit till den punkten i livet. Du vet att du har mer att ge och vill göra skillnad. Du är här för att bidra. Med just det som du är bäst på.

Och nu är det dags att göra det. Det är dags att kliva fram. 

Du vet att dina superkrafter behövs. Världen behöver fler ledare som kan leva och leda från hjärtat. Ledare med kraft, tydlighet och styrka och en djup förankring i sin egen kärna.

Låt det här bli året då du släppte fram den naturkraft du har inom dig. Veckla ut dina vingar och ta den plats som är din.  

En utvecklingsresa över tid som tar dig från där du är till dit du vill. Åtta moduler, åtta dagar tillsammans, åtta ledare som är på samma resa som du. 

För att ge dig extra värde och stöd under utvecklingsresan får du också några lysande fina bonusar.

Eftersom jag vet att det kan behövas lite extra stöd för att hålla i din egen utveckling när annat pockar på får du utöver de åtta dagarna ytterligare ett antal extra gruppträffar med coachning via Zoom. Allt för att du verkligen ska känna att du hela tiden har det stöd du behöver.

Du som ansöker nu får dessutom personlig coachning under tre månader. 

Du som vill släppa fram naturkraften du har inom dig.
Det här är för dig. Och för världen.

Är du en av de åtta?

Veckla ut dina vingar och ta din plats som ledare. Du behövs.

Kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal.

Självklar ledare är för dig som har mer att ge. För dig som vill göra skillnad.

Självklar ledare ger dig unika möjligheter till utveckling. Tillsammans kommer vi att jobba med din utveckling under en längre period, utifrån olika perspektiv och din aktuella situation. Självklar ledare bygger på etablerade metoder och gedigen utbildning. Samlad erfarenhet och kunskap från mer än 20 års arbete och coachning av ledare samt stöd till organisationer för att skapa hållbar utveckling. I grunden finns också en civilingenjörsutbildning kompletterad med pedagogik och flertalet ledarutbildningar: UGL, coachande ledarskap, hållbart ledarskap, kommunikativt ledarskap, hälsofrämjande ledarskap och den holistiska ledarutbildningen Graceful leadership samt förändringsledning och internationell ICC coach certifiering.

Förmågan att skapa fantastiska resultat går hand i hand med din egen energi och balans – hur du mår. Att göra gott och må gott hänger ihop. Därför får du också stöd för att skapa din egen balans, förbättra din hälsa och höja din energi . Du får tillgång till verktyg från flera olika områden inom hälsa och energimedicin, ayurveda, yinyoga och medveten andning. Du får kraftfulla verktyg som fungerar för livets stora skiften och enkla, men effektiva verktyg som underlättar vardagens alla små beslut. Du får alltså en mängd kunskaper och verktyg som vanligtvis inte ingår i ledarskapsutbildningar, vilket gör Självklar ledare helt unik. 

Om du följer med på utvecklingsresan ska jag göra allt jag kan för att du ska kunna veckla ut dina vingar och ta din plats som ledare.                                                 

Programmet innefattar åtta moduler under åtta utvecklingsdagar. Nästa omgång av Självklar ledare startar i september 2023.

”Anna är superproffsig, generös, lyhörd och kunnig. Hon får alla att blomstra tillsammans och enskilt.”

”Otroligt kunnig och ödmjuk. Ser alla. En fantastisk mentor.”

”Annas superkrafter är oslagbara!”

”Hon är personlig, klok, genuin, erfaren och lyhörd. Bra på att fånga upp signaler och saker som fladdrar förbi.” 

”Att få varje deltagare att lysa än mer och starkare för varje tillfälle, att se och möta alla, var och en där vi är, det är styrkor som Anna bemästrar.”

"Idag är jag en självklar ledare"

Hör Anna Tuomas, grundare av den idéburna organisationen Fenomenala, berätta om hur ledarutvecklingsprogrammet har hjälpt henne att kliva fram och bli en självklar ledare. 

 

GEN TILL SJÄLVKLARHET

Modul 1    Landa i ditt personliga ledarskap och skapa den utveckling du behöver just nu.

Modul 2    Förankra i din inre drivkraft och led både dig själv och andra med framgång.

Modul 3    Lär dig hantera tid och energi, och öka din egen och andras kraft.

Modul 4    Utveckla din roll som ledare och bli den som andra gärna vill följa.

Modul 5    Skapa de bästa förutsättningarna för ditt unika ledarskap så att du och andra kan växa.

Modul 6    Använd din inre ledar-GPS och led både hållbart och effektivt.

Modul 7    Lär dig skapa de resultat du vill ha oavsett omständigheterna.

Modul 8    Landa i ditt självklara ledarskap och led med lätthet inifrån och ut.

Boy with wings at sunset imagines himself a pilot and dreams of flying

DIN UTVECKLINGSRESA

Självklar ledare är en utvecklingsresa för ledare som du. Under hela tiden är du buren i din utveckling och får den kraft, guidning och stöd som just du behöver. 

För att du ska få störst nytta av utvecklingsprogrammet går vi rakt på de viktigaste delarna för att utveckla ditt ledarskap. Upplägget bygger på principen att det är viktigare och mer effektivt att göra rätt saker än att göra många saker. Du kommer att få en mängd konkreta och praktiska verktyg, men stort fokus läggs också på att förändringar som gör skillnad för dig verkligen implementeras i din vardag, snarare än att du får ännu en tjock pärm med papper som samlar damm i din bokhylla

Du har stöd under hela utvecklingsprogrammet – av gruppens andra deltagare och Anna, din guide på utvecklingsresan. Mellan utvecklingsdagarna möts vi online i gruppsamtal och i ett Community, en sluten grupp på Facebook, där du kan ventilera de utmaningar och funderingar du har. I gruppsamtalen får du tid att reflektera över ditt nuläge och få feedback från övriga i gruppen. Stödet från gruppen hjälper dig att hålla fokus och mota det motstånd som dyker upp under resans gång. Du får dessutom tillgång till en kunskapsbank med inspiration och övningar som du kan välja från, och fokusera på det som känns mest aktuellt för dig just nu.

Utvecklingsprogrammet har fokus på ditt ledarskap, med utrymme och stöd för att verkligen bottna i det du vill utveckla. Programmet är uppbyggt så att du ska känna att du har all support du behöver för att kunna bli mer självklar i din ledarroll.

EN INVESTERING I DIG SJÄLV OCH DIN UTVECKLING

Din investering är 39 495 kr. Kostnad för mat och logi vid kursgården tillkommer, f.n. 2 995 kr per modulBelopp exklusive moms. 

Det är viktigt att du kan prioritera din tid och vara med hela programmet, men om du inte kan komma vid något tillfälle hittar vi tillsammans ett sätt för dig att ta igen det du missat. Återbetalning kan enbart ske om programmet ställs in. Våra utvecklingsdagar kommer att innehålla både dag- och kvällspass, så du behöver frigöra tid för att vara närvarande och inte ha andra åtaganden dessa dagar. Ledarutvecklingsprogrammet är en resa – en investering i dig själv och din egen utveckling. Du får resa tillsammans med andra i en trygg miljö med verktyg, stöd och ett sammanhang – så att du kan veckla ut dina vingar och ta din plats som ledare.

ÄR DU EN AV DE ÅTTA?

Vill du också bli en mer självklar ledare? Få kraft, tydlighet och styrka men också en djup förankring i din egen kärna? Då är ledarutvecklingsprogrammet Självklar ledare för dig!

Nästa omgång av Självklar ledare startar i september 2023. Ansök nu för att ta del av de fina bonusarna. Vid många ansökningar görs urval för att få en optimalt sammansatt och motiverad grupp. 

Om du känner dig lockad, men är osäker på om detta är något för dig, kontakta Anna för ett kostnadsfritt samtal så reder vi ut vad du behöver och om Självklar ledare är rätt för dig just nu. Du som gärna vill, men inte kan gå via jobbet, hör av dig så hittar vi en lösning som gör det möjligt. 

Din guide på utvecklingsresan

Anna Lundqvist är civilingenjör och internationellt certifierad ICC coach och NLP practitioner med 25 års erfarenhet av ledarskap och utbildning. Anna är också utbildad i projektledning, pedagogik och förändringsledning och hon har en mängd ledarutbildningar i bagaget: UGL, coachande ledarskap, hållbart ledarskap, kommunikativt ledarskap, hälsofrämjande ledarskap och den holistiska ledarutbildningen Graceful leadership.

Anna coachar ledare och hjälper verksamheter att utvecklas hållbart, med optimal balans mellan resultat och hälsa. Anna är diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare, reikimaster och yinyogainstruktör, certifierad andningsinstruktör och utbildad i Mental Tuning® .

Anna guidar dig genom din utvecklingsresa på ett kompetent och lyhört sätt.

”Jag brinner för att hjälpa ledare och organisationer att göra gott och må gott. Att bidra till en bättre värld helt enkelt.”

BLI KLAR
COMPLETE CONSULTING SWEDEN AB
Postadress: Kompanivägen 25 • 974 44 Luleå
Telefon: 070-261 62 81
E-post: anna@bliklar.nu

Org. nr. 559046-2460    Bg 5071-2934    Godkänd för F-skatt

Copyright © 2023 Complete Consulting Sweden AB, All Rights Reserved

Bli klar – få rätt saker gjorda och mer energi.

Få tips och konkreta verktyg kostnadsfritt!

Vill du ha?

  • Mer energi & arbetsglädje
  • Bra struktur & mer tid till det viktiga
  • Färre saker hängande i luften
  • Mindre stress & mer inspiration

Fyll i din e-post och få det kostnadsfria värdebrevet med tips och verktyg från metoden Bli klar™ direkt i din brevlåda.

Genom att uppge min e-postadress samtycker jag till att Complete Consulting får behandla mina uppgifter i enlighet med min förfrågan.