Ledarutveckling_header

Vill du utveckla dina superkrafter och bli den bästa versionen av dig själv?

Känns dagarna som en konstant kamp mot klockan?

Ett ständigt flöde av hinder och problem?

Undrar du om det finns ett klokare sätt?

Vill göra mer gott och må gott? Få mer frihet, och framgång. 

Känna att dina vingar bär. 

Bli den ledare du kan vara – för en hållbar framtid!

 • Du får styrka och framgång genom att göra det just du ska göra, på ditt unika sätt.
 • Du utvecklar ditt ledarskap och kan leda dig själv och andra genom förändring.
 • Du får ökad tillit till din inre klokskap – och blir klar och tydlig i din ledarroll.
 • Du sätter trygga gränser gentemot omgivningens förväntningar.
 • Du får mindre stress i din vardag.
 • Du får verktyg för att skapa mer energi och glädje i ditt liv.
 • Du vecklar ut dina vingar och tar den ledarroll du innerst inne vet att du ska ha.
 • Du blir en genuin, kraftfull och självklar ledare.

Det här är för dig som känner att du har mer att ge, och som verkligen vill göra skillnad. För dig som vill utveckla dina superkrafter och bli den bästa versionen av dig själv. 

Självklar ledare ger dig unika möjligheter till utveckling. Tillsammans kommer vi att jobba med din utveckling under en längre period, utifrån olika perspektiv och din aktuella situation.

Självklar ledare bygger på etablerade metoder och gedigen utbildning. Samlad erfarenhet och kunskap från mer än 20 års arbete och coachning av ledare samt stöd till organisationer för att skapa hållbar utveckling. I grunden finns också en civilingenjörsutbildning kompletterad med pedagogik och flertalet ledarutbildningar: UGL, coachande ledarskap, hållbart ledarskap, kommunikativt ledarskap, hälsofrämjande ledarskap och den holistiska ledarutbildningen Graceful leadership samt förändringsledning och internationell ICC coach certifiering.

Förmågan att skapa fantastiska resultat går hand i hand med din egen energi och balans – hur du mår. Att göra gott och må gott hänger ihop. Därför får du också stöd för att skapa din egen balans, förbättra din hälsa och höja din energi . Du får tillgång till verktyg från flera olika områden inom hälsa och energimedicin, ayurveda, yinyoga och medveten andning. Du får kraftfulla verktyg som fungerar för livets stora skiften och enkla, men effektiva verktyg som underlättar vardagens alla små beslut. Du får alltså en mängd kunskaper och verktyg som vanligtvis inte ingår i ledarskapsutbildningar, vilket gör Självklar ledare helt unik.

Följa med på den här utvecklingsresan – Jag lovar att göra allt jag kan för att du ska kunna veckla ut dina vingar och ta din plats som ledare.                                                 

Programmet innefattar åtta moduler under åtta utvecklingsdagar. Datumen för programmet som startar i höst är:

 • 1-2 oktober 2020
 • 12-13 november 2020
 • 28-29 januari 2021 
 • 25-26 februari 2021

Du som känner att det här är för dig – passa på, det finns en plats kvar till höstens programstart! 

GEN TILL SJÄLVKLARHET

Modul 1    Landa i ditt personliga ledarskap och skapa den utveckling du behöver just nu.

Modul 2    Förankra i din inre drivkraft och led både dig själv och andra med framgång.

Modul 3    Lär dig hantera tid och energi, och öka din egen och andras kraft.

Modul 4    Utveckla din roll som ledare och bli den som andra gärna vill följa.

Modul 5    Skapa de bästa förutsättningarna för ditt unika ledarskap så att du och andra kan växa.

Modul 6    Använd din inre ledar-GPS och led både hållbart och effektivt.

Modul 7    Lär dig skapa de resultat du vill ha oavsett omständigheterna.

Modul 8    Landa i ditt självklara ledarskap och led med lätthet inifrån och ut.

Boy with wings at sunset imagines himself a pilot and dreams of flying

DIN UTVECKLINGSRESA

Självklar ledare är en utvecklingsresa för ledare som du. Under hela tiden är du buren i din utveckling och får den kraft, guidning och stöd som just du behöver. 

För att du ska få störst nytta av utvecklingsprogrammet går vi rakt på de viktigaste delarna för att utveckla ditt ledarskap. Upplägget bygger på principen att det är viktigare och mer effektivt att göra rätt saker än att göra många saker. Du kommer att få en mängd konkreta och praktiska verktyg, men stort fokus läggs också på att förändringar som gör skillnad för dig verkligen implementeras i din vardag, snarare än att du får ännu en tjock pärm med papper som samlar damm i din bokhylla

ÅTTA UTVECKLINGSDAGAR PÅ VACKRA STIFTSGÅRDEN I SKELLEFTEÅ

 • 1–2 oktober 2020
 • 12–13 november 2020
 • 28–29 januari 2021
 • 25–26 februari 2021

Du har stöd under hela utvecklingsprogrammet – av gruppens andra deltagare och Anna, din guide på utvecklingsresan. Mellan utvecklingsdagarna möts vi online i gruppsamtal och i ett Community, en sluten grupp på Facebook, där du kan ventilera de utmaningar och funderingar du har. I gruppsamtalen får du tid att reflektera över ditt nuläge och få feedback från övriga i gruppen. Stödet från gruppen hjälper dig att hålla fokus och mota det motstånd som dyker upp under resans gång. Du får dessutom tillgång till en kunskapsbank med inspiration och övningar som du kan välja från, och fokusera på det som känns mest aktuellt för dig just nu.

Utvecklingsprogrammet har fokus på ditt ledarskap, med utrymme och stöd för att verkligen bottna i det du vill utveckla. Programmet är uppbyggt så att du ska känna att du har all support du behöver för att kunna bli mer självklar i din ledarroll.

EN INVESTERING I DIG SJÄLV OCH DIN UTVECKLING

Din investering är 29 500 kr. Kostnad för mat och logi vid kursgården tillkommer, 1 995 kr per modulBelopp exklusive moms. 

Det är viktigt att du kan prioritera din tid och vara med hela programmet, men om du inte kan komma vid något tillfälle hittar vi tillsammans ett sätt för dig att ta igen det du missat. Återbetalning kan enbart ske om programmet ställs in. Våra utvecklingsdagar kommer att innehålla både dag- och kvällspass, så du behöver frigöra tid för att vara närvarande och inte ha andra åtaganden dessa dagar. Ledarutvecklingsprogrammet är en resa – en investering i dig själv och din egen utveckling. Du får resa tillsammans med andra i en trygg miljö med verktyg, stöd och ett sammanhang – så att du kan veckla ut dina vingar och ta din plats som ledare.

ÄR DET HÄR DU?

Vill du också bli en mer självklar ledare? Få kraft, tydlighet och styrka men också en djup förankring i din egen kärna? Då är ledarutvecklingsprogrammet Självklar ledare för dig!

Nästa omgång av Självklar ledare startar i oktober 2020. Antagning sker löpande fram till två månader före utvecklingsprogrammets start. Vid många ansökningar görs urval för att få en optimalt sammansatt och motiverad grupp. Du får besked om du kommit med i utvecklingsprogrammet inom två veckor efter din ansökan.

Om du känner dig lockad, men är osäker på om detta är något för dig, kontakta Anna för ett kostnadsfritt samtal så reder vi ut vad du behöver och om Självklar ledare är rätt för dig just nu. Du som gärna vill, men inte kan gå via jobbet, hör av dig så hittar vi en lösning som gör det möjligt. 

Din guide på utvecklingsresan

Anna Lundqvist är civilingenjör och internationellt certifierad ICC coach med 25 års erfarenhet av ledarskap och utbildning. Hon har också flertalet ledarutbildningar i bagaget: UGL, coachande ledarskap, hållbart ledarskap, kommunikativt ledarskap, hälsofrämjande ledarskap och den holistiska ledarutbildningen Graceful leadership.

Anna brinner för hälsofrågor och är diplomerad ayurvedisk hälsovägledare, hälsoinspiratör, träningsinstruktör, reikimaster, yinyogainstruktör och certifierad andningsinstruktör. Att skapa långsiktig hållbarhet och optimal balans mellan resultat och hälsa är en viktig grund för hennes arbete.

Anna guidar dig genom din utvecklingsresa på ett kompetent och lyhört sätt.

”Jag brinner för att hjälpa människor och organisationer att göra bättre och må bättre. Att bidra till en bättre värld helt enkelt.”

BLI KLAR
COMPLETE CONSULTING SWEDEN AB
Postadress: Björkgatan 43 • 973 31 Luleå
Telefon: 070-261 62 81
E-post: anna@bliklar.nu

Org. nr. 559046-2460    Bg 5071-2934    Godkänd för F-skatt

Copyright © 2020 Complete Consulting Sweden AB, All Rights Reserved

Bli klar – få rätt saker gjorda och mer energi.

Få tips och konkreta verktyg kostnadsfritt!

Vill du ha?

 • Mer energi & arbetsglädje
 • Bra struktur & mer tid till det viktiga
 • Färre saker hängande i luften
 • Mindre stress & mer inspiration

Fyll i din e-post och få det kostnadsfria värdebrevet med tips och verktyg från metoden Bli klar™ direkt i din brevlåda.

Genom att uppge min e-postadress samtycker jag till att Complete Consulting får behandla mina uppgifter i enlighet med min förfrågan.