Ledarutveckling_header_soc_bred

Hej du blivande Självklara ledare,

Platserna börjar fyllas och till dig som redan kommit med i programmet vill jag säga: Välkommen – Jag ser verkligen fram emot att göra den här resan med dig!

Du som inte har bestämt dig än – vänta inte för länge. Det finns bara tre platser kvar.

Självklar ledare är för dig som vill:

 • bli mer självklar som ledare och utvecklas på djupet.
 • bli klar över vilka dina styrkor är och hur du kan använda dem.
 • öka din förmåga att bli klar, få rätt saker gjorda och se att det ger resultat.
 • må bra och ha massor av energi och arbetsglädje.
 • känna att du gör skillnad.
 • vara en ledare som andra gärna vill följa.

 

Varför ska du gå just det här ledarutvecklingsprogrammet?

Självklar ledare ger dig unika möjligheter till utveckling. Tillsammans kommer vi att jobba med din utveckling under en längre period, utifrån olika perspektiv och din aktuella situation.

Självklar ledare bygger på etablerade metoder och gedigen utbildning. Samlad erfarenhet och kunskap från mer än 20 år i olika ledarroller och utbildning i arbetslivet samt flera års coachning av ledare och stöd till organisationer för att skapa hållbar utveckling.  I utbildningsbakgrunden ligger en civilingenjörsutbildning kompletterad med pedagogik och ett flertal ledarskapsutbildningar: UGL, coachande ledarskap, hållbart     ledarskap, kommunikativt ledarskap, hälsofrämjande ledarskap och den holistiska ledarutbildningen Graceful leadership men även utbildning inom förändringsledning och coachning.

Min övertygelse är att förmågan att skapa fantastiska resultat också går hand i hand med din egen energi och hur du mår – att göra bra och må bra hänger ihop. Att hjälpa människor må bättre och få mer energi är också något som jag brinner för. Du får under programmet tillgång till min kunskap inom hälsa och  energimedicin, då jag bland annat är utbildad hälsoinspiratör, diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare, andningsinstruktör, reikimaster samt tränings- och yinyogainstruktör. Jag har egen erfarenhet av livsomvälvande förändringar och kan ge dig verktyg som fungerar för livets skiften. Du får lära dig enkla, men effektiva verktyg som underlättar livets och vardagens alla beslut. Du får en mängd kunskaper och verktyg som vanligtvis inte ingår i ledarskapsutbildningar, vilket gör Självklar ledare helt unik.

Jag hoppas du vill följa med mig på den här utvecklingsresan! – Jag lovar att göra allt jag kan för att du ska kunna veckla ut dina vingar och ta din plats som ledare.                                                 

Programmet innefattar följande utvecklingsdagar under 2020:

 • 2–3 april
 • 14–15 maj
 • 1–2 oktober
 • 12–13 november

Din investering är bara 14 750 kr per termin*. Att bli mer självklar kommer att ge dig betydligt mer tillbaka.

Mejla din ansökan till anna@bliklar.nu.

 

Välkommen!

 /Anna

Självklar ledare

LEDARUTVECKLINGSPROGRAMMET SOM GÅR PÅ DJUPET

OCH HJÄLPER DIG ATT FLYGA

Det här är för dig som känner att du har mer att ge, och verkligen vill göra skillnad. För dig som vill utveckla dina superkrafter och bli den bästa versionen av dig själv. 

DU BLIR EN SJÄLVKLAR LEDARE

 • Du får styrka och framgång genom att göra det just du ska göra, på ditt unika sätt.
 • Du utvecklar ditt ledarskap och kan leda dig själv och andra genom förändring.
 • Du får ökad tillit till din inre klokskap – och blir klar och tydlig i din ledarroll.
 • Du sätter trygga gränser gentemot omgivningens förväntningar.
 • Du får mindre stress i din vardag.
 • Du får verktyg för att skapa mer energi och glädje i ditt liv.
 • Du vecklar ut dina vingar och tar den ledarroll du innerst inne vet att du ska ha.
 • Du blir en genuin, kraftfull och självklar ledare.

 

Självklar ledare är en utvecklingsresa för ledare som du. Under hela tiden är du buren i din utveckling och får den kraft, guidning och stöd som just du behöver. Så att du kan veckla ut dina vingar och ta din plats som ledare.

GEN TILL SJÄLVKLARHET

Modul 1    Landa i ditt personliga ledarskap och skapa den utveckling du behöver just nu.

Modul 2    Förankra i din inre drivkraft och led både dig själv och andra med framgång.

Modul 3    Lär dig hantera tid och energi, och öka din egen och andras kraft.

Modul 4    Utveckla din roll som ledare och bli den som andra gärna vill följa.

Modul 5    Skapa de bästa förutsättningarna för ditt unika ledarskap så att du och andra kan växa.

Modul 6    Använd din inre ledar-GPS och led både hållbart och effektivt.

Modul 7    Lär dig skapa de resultat du vill ha oavsett omständigheterna.

Modul 8    Landa i ditt självklara ledarskap och led med lätthet inifrån och ut.

 

DIN UTVECKLINGSRESA

Självklar ledare är en utvecklingsresa för ledare som du. Under hela tiden är du buren i din utveckling och får den kraft, guidning och stöd som just du behöver. 

För att du ska få störst nytta av utvecklingsprogrammet går vi rakt på de viktigaste delarna för att utveckla ditt ledarskap. Upplägget bygger på principen att det är viktigare och mer effektivt att göra rätt saker än att göra många saker. Du kommer att få en mängd konkreta och praktiska verktyg, men stort fokus läggs också på att förändringar som gör skillnad för dig verkligen implementeras i din vardag, snarare än att du får ännu en tjock pärm med papper som samlar damm i din bokhylla.

Självklar ledare – ledarutvecklingsprogrammet som ger utrymme, tid och struktur för det som är redo att vecklas ut. Under 16 utvecklingsdagar och åtta moduler får du växa tillsammans med andra i ett stödjande sammanhang. Vi har fokus både på ditt inre personliga ledarskap och ditt yttre ledarskap, praktiska situationer och verktyg. Du får fördjupa dig i modulernas tema så att dina insikter förankras både i dig själv och i ditt unika sammanhang, hur du har det på jobbet. Du får också möjlighet att få stöd och input kring dina specifika utmaningar. Du får hjälp att skapa den vardag du vill ha, med mindre stress och mer energi och glädje.

ÅTTA UTVECKLINGSDAGAR PÅ VACKRA STIFTSGÅRDEN I SKELLEFTEÅ

 • 2–3 april
 • 14–15 maj
 • 1–2 oktober
 • 12–13 november

 

Du har stöd under hela utvecklingsprogrammet – av gruppens andra deltagare och Anna, din guide på utvecklingsresan. Mellan utvecklingsdagarna möts vi online i gruppsamtal och i ett Community, en sluten grupp på Facebook, där du kan ventilera de utmaningar och funderingar du har. I gruppsamtalen får du tid att reflektera över ditt nuläge och få feedback från övriga i gruppen. Stödet från gruppen hjälper dig att hålla fokus och mota det motstånd som dyker upp under resans gång. Du får dessutom tillgång till en kunskapsbank med inspiration och övningar som du kan välja från, och fokusera på det som känns mest aktuellt för dig just nu.

Utvecklingsprogrammet ger dig ett år med fokus på ditt ledarskap, med utrymme och stöd för att verkligen bottna i det du vill utveckla. Programmet är uppbyggt så att du ska känna att du har all support du behöver för att kunna bli mer självklar i din ledarroll.

EN INVESTERING I DIG SJÄLV OCH DIN UTVECKLING

Din investering är 14 750 kr per termin. Kostnad för mat och logi vid kursgården tillkommer, 1 995 kr per modul. Anmälningsavgiften för utvecklingsprogrammet är 1 400 kr och ingår i terminsavgiften. Belopp exklusive moms. 

Det är viktigt att du kan prioritera din tid och vara med hela programmet, men om du inte kan komma vid något tillfälle hittar vi tillsammans ett sätt för dig att ta igen det du missat. Återbetalning kan enbart ske om programmet ställs in. Våra utvecklingsdagar kommer att innehålla både dag- och kvällspass, så du behöver frigöra tid för att vara närvarande och inte ha andra åtaganden dessa dagar. Ledarutvecklingsprogrammet är en resa – en investering i dig själv och din egen utveckling. Du får resa tillsammans med andra i en trygg miljö med verktyg, stöd och ett sammanhang – så att du kan veckla ut dina vingar och ta din plats som ledare.

ÄR DET HÄR DU?

Vill du också bli en mer självklar ledare? Få kraft, tydlighet och styrka men också en djup förankring i din egen kärna? Då är ledarutvecklingsprogrammet Självklar ledare för dig!

Nästa omgång av Självklar ledare startar i april 2020. Antagning sker löpande fram till två månader före utvecklingsprogrammets start, men vänta inte för länge, platserna kan ta slut. Vid många ansökningar görs urval för att få en optimalt sammansatt och motiverad grupp. Du får besked om du kommit med i utvecklingsprogrammet senast två veckor efter din ansökan.

Om du känner dig lockad, men är osäker på om detta är något för dig, kontakta Anna för ett kostnadsfritt samtal så reder vi ut vad du behöver och om Självklar ledare är rätt för dig just nu. Du som gärna vill, men inte kan gå via jobbet, hör av dig så hittar vi en lösning som gör det möjligt. 

Din guide på utvecklingsresan

Anna Lundqvist är i grunden civilingenjör och har 25 års erfarenhet av ledarskap och utbildning, med flertalet ledarskapsutbildningar i bagaget: UGL, coachande ledarskap, hållbart ledarskap, kommunikativt ledarskap, hälsofrämjande ledarskap och den holistiska ledarutbildningen Graceful leadership.

Anna brinner för hälsofrågor och är diplomerad ayurvedisk hälsovägledare, hälsoinspiratör, träningsinstruktör, reikimaster, yogini och andningsinstruktör. Att skapa långsiktig hållbarhet och optimal balans mellan resultat och hälsa är en viktig grund för hennes arbete.

Anna guidar dig genom din utvecklingsresa på ett kompetent och lyhört sätt.

”Jag brinner för att hjälpa människor och organisationer att göra bättre och må bättre. Att bidra till en bättre värld helt enkelt.”

BLI KLAR
COMPLETE CONSULTING SWEDEN AB
Postadress: Björkgatan 43 • 973 31 Luleå
Telefon: 070-261 62 81
E-post: anna@bliklar.nu

Org. nr. 559046-2460    Bg 5071-2934    Godkänd för F-skatt

Copyright © 2019 Complete Consulting Sweden AB, All Rights Reserved

Bli klar – få rätt saker gjorda och mer energi.

Få tips och konkreta verktyg kostnadsfritt!

Vill du ha?

 • Mer energi & arbetsglädje
 • Bra struktur & mer tid till det viktiga
 • Färre saker hängande i luften
 • Mindre stress & mer inspiration

Fyll i din e-post och få det kostnadsfria värdebrevet med tips och verktyg från metoden Bli klar™ direkt i din brevlåda.

Genom att uppge min e-postadress samtycker jag till att Complete Consulting får behandla mina uppgifter i enlighet med min förfrågan.